Su cukinija

2016 10 11

Šiuos receptus sukūrė ir sumuštinius su  duoniukais paruošė Aldona Gečienė, vyriausioji virėja, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos valdybos narė, tarptautinių konkursų dalyvė ir nugalėtoja. Aldona sako, kad be sumuštinukų iš duoniukų „Vaišėms“ neapseina nei vieno iš jos dažnai ruošiamų furšetų ir priėmimų meniu. Duoniukai patogios formos ir dydžio, per greitai nesudrėksta nuo ant jų užteptų ar uždėtų sudedamųjų sumuštinio dalių, o svarbiausia – dera su daugybe produktų ir yra sveiki. Nuo jų neapsunkstama, jie puikia virškinami.

Su cukinija

•    duoniukas „Vaišėms“ 
•    aliejuje kepta juostelė cu¬kinijos 
•    storas griežinėlis mocarelos 
•    griežinėlis pomidoro be odelės ir sėklų 
•    griežinėlis mėlynojo svogūno 
•    keli šiaudeliai geltonos saldžiosios paprikos
•    baziliko lapelis